Orhaneli Ziraat Odası

ZOBİS
Orhaneli Ziraat Odası > Haberler > Uzman Katılım Toplantısı M. Akalan Mahallesinde de Düzenlendi

Uzman Katılım Toplantısı M. Akalan Mahallesinde de Düzenlendi

M. Akalan Mahallesinde 23-27 Mart 2015 tarihleri arasında Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve Orhaneli Ziraat Odası Başkanlığı’ nın katılımıyla düzenlenen Uzman Katılımlı Toplantı’ da konusunun uzmanları tarafından bayan çiftçilerimize her gün eğitim veriliyor.
Beş gün süresince düzenlenecek olan eğitim toplantısının ilk günü 23 Mart Pazartesi Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ nden ziraat mühendisi Selahattin Yılmaz tarafından bayan çiftçilerimiz organik gübre yapımı konusunda bilgilendirildi. Toplantıya Orhaneli Ziraat Odası Başkanlığı tarım danışmanları ziraat mühendisi Funda Coşkun, İrem Altın ve veteriner hekim Gökhan Er de katılımda bulunmuştur.