Orhaneli Ziraat Odası

ZOBİS
Orhaneli Ziraat Odası > Haberler > Uzman Katılım Toplantısında Çiftçilerimiz Organik Tarım Hakkında Bilgilendirildi

M. Akalan Mahallesinde beş gün süresince düzenlenen uzman katılım toplantısının ikinci günü 24 Mart 2015 tarihinde düzenlendi. Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ nden ziraat mühendisi Erdem Durgut Akalan mahallesinde yetiştirilen domates, patates, kiraz, ceviz, üzüm gibi sebze ve meyvelerde görülen hastalık ve zararlılar hakkında bayan yetiştiricilerimizi bilinçlendirdi ve bölgede görülen hastalık ve zararlıların mücadele yöntemlerini anlattı.
Çiftçilerimize hastalık ve zararlılarla uygun zamanda uygun yöntemlerle mücadele etmenin önemini anlatan ziraat mühendisi Erdem Durgut, organik tarım ve organik tarımdaki alternatif uygulamalar hakkında da çiftçimizi bilinçlendirdi.