Orhaneli Ziraat Odası

Orhaneli Ziraat Odası > Haberler > Ziraat Odası’ndan Çiftçi ziyareti

Ziraat Odası’ndan Çiftçi ziyareti

Ziraat mühendisleri çiftçilerin yetiştiricilikte karşılaştıkları zararlı ve hastalıklar üzerinde durup bunlarla ilgili mücadele yöntemleri ; kültürel,biyolojik, kimyasal mücadele şekillerini anlattılar ve çiftçilerinin uyguladıkları yöntemleri konuştular.Küçükbaş hayvancılıkla uğraşan çiftçilerin hayvanlarında sıkça rastladıkları hastalıklar ve tedavi yöntemleri, bu hastalıklara karşı önlemler konusunda veteriner hekim Gökhan Er çiftçilerini bilgilendirdi.Köy kahvesinde de çiftçileri ile görüşen danışmanlar çiftçilerinin sıkıntılarını dinlediler ve sorularını cevapladılar.
Ziraat mühendisleri  çiftçilerin yetiştiricilikte karşılaştıkları zararlı ve hastalıklar üzerinde durup bunlarla ilgili mücadele yöntemleri ; kültürel,biyolojik, kimyasal mücadele şekillerini anlattılar ve çiftçilerinin uyguladıkları yöntemleri konuştular.Küçükbaş hayvancılıkla uğraşan çiftçilerin hayvanlarında sıkça rastladıkları hastalıklar ve tedavi yöntemleri, bu hastalıklara karşı önlemler konusunda veteriner hekim Gökhan Er çiftçilerini bilgilendirdi.Köy kahvesinde de çiftçileri ile görüşen danışmanlar çiftçilerinin sıkıntılarını dinlediler ve  sorularını cevapladılar.